$

Pénzkeresés Interneten

---

Az első lehetőség

Saját termék, szolgáltatás értékesítése
(pl. magán vállalkozás)

Mint ahogy a neve is mutatja saját vállalkozás beindításáról van szó. Ez lehet valamilyen termék vagy szolgáltatás, például:

És még lehetne sorolni vég nélkül, de amelyik vállalkozónak nincs weblapcíme a mai világban annak a vállalkozása nem nő túl nagyra és úgy bizony a bevétel sem lesz túl nagy, hiszen a weblappal még több vásárlót lehet elérni, ami még több pénz.

$$$

A második lehetőség

Más termékének, szolgáltatásának az értékesítése
(pl. partnerprogram vagy affiliate program)

Ez a lehetőség arról szól, hogy a weblapodon mások termékét vagy szolgáltatását hirdeted, és amikor a lapodon hirdetett terméket vagy szolgáltatást megvásárolják te jutalékot kapsz belőle pl. A fent említett kozmetikussal megegyezel, hogy te hirdeted az ő szolgáltatását, cserébe kérsz valamennyi százalékot a bevételből.

Ez mindegyikőtöknek kifizetődő, mert a kozmetikusnak több vendége lesz és ezáltal pénze is, és neked is több pénzed lesz a weblapod miatt. Mindenki boldog. Sok partnerprogramot lehet hirdetni egy weblapon egyidőben, a Partnerprogramok menüben találsz néhány példát de kereshetsz is másikakat, sok ilyen van a neten.

$$$

A harmadik lehetőség

Hirdetés értékesítése
(pl. reklámok megjelenítése)

A reklámok megjelenítésével sokat lehet keresni, jó példa erre a kereskedelmi tv (tv2, rtl klub) és rádió csatornák. A reklámozni kívánó cégek akár több százezer forintot is fizetnek a csatornáknak, hogy a reklámjukat bejátszák. A kereskedelmi adók csak a reklámokból tartják fenn magukat méghozzá olyan jól, hogy sok száz alkalmazottat fizetnek és egész iroda épületeket építtetnek.
Te kétféle módon tudsz reklámokkal pénzt keresni.

Amíg kisebb a weblapod látogatottsága addig javaslom a google adsense programot, később mikor már napi több ezer, több tízezer látogatód van a reklámozni kívánó cégek tolongani fognak az ajtód előtt egymásra licitálva, hogy tedd ki a lapodra a reklámjukat. A google adsense programról bővebben a weblapjukról tájékozódhatsz, és hogy lásd ez nem átverés gyűjtöttem a netről bizonyítékokat, kifizetési csekkeket, hogy valóban fizető, törvényes pénzkeresés ez.
Többek között itt vannak az én adsense csekkjeim: 1 , 2.

$$$

A 3 lehetőség együtt is alkalmazható a nagyobb siker érdekében, de a kereset nagysága valójában egy valamitől függ igazán.

Ha még mindig érdekel a dolog lapozz tovább!

---